HUMANIMAL ONE HEALTH
Schakel tussen mens en dier

sonja scheepstraMijn missie en visie is gezondheid, bewuster omgaan met de wereld, voeding en ons zelf. Het bevorderen van dierenwelzijn en het stimuleren van vegetarisme. Een betere ontwikkeling voor onze maatschappij en economie om het op een hoger plan te zetten. Dat het leven een betere relatie wordt voor mens, dier en planeet, of beter gezegd, dat wij een betere relatie zijn (worden) voor het leven, al wat leeft. De vraag is hier, ben ik een goede relatie voor de ander? Wat heeft de ander nodig?

En dan begint de reis, om te bewegen naar het doel. De reis kiest jou, kies jij ook die weg? Ook al zit hij vol met hobbels en obstakels?

Het is de bedoeling dat we sterker en gezonder worden. De natural cleaning up sessie reikt jou de tools aan om letterlijk en figuurlijk opti- maal in je vel te komen en te blijven.

Ons hele leven is een spons en zuigt positief en negatief op. Onze ziel stapelt en stapelt alles op, het loopt over. NCU zorgt voor: schoonmaken, leegmaken en resetting van de ziel.