Wie ben ik?

Mijn naam is Sonja Scheepstra en ik werk volgens de natuur- en orthomoleculaire geneeswijze. Ik ben ongeveer 25 jaar geleden gestart vanuit mijn eigen schoonheidsinstituut. Hier besefte ik dat schoonheid van binnenuit komt. Als gevolg daarvan ben ik natuur- en orthomoleculaire geneeswijze gaan studeren waardoor ik al snel in de wereld van bio-energetica, quantumfysica, bioresonantie, kinesiologie, testen met biosensor en electro acupunctuur terecht kwam.

Sonja ScheepstraTevens heb ik verschillende opleidingen gevolgd  op het gebied van coaching,  body mind en soul. Hierdoor heb ik mijn eigen holistische manier van werken ontwikkeld in het coachen, begeleiden en behandelen van volwassenen, kinderen en dieren. Door mijn vermogen van intuïtief werken, is het mogelijk sneller en dieper bij de oorzaak te komen.

Daarnaast geef ik opleidingen voor Biologische Verjonging, Human en Animal Health Coach, Top Coaching. Ook houd ik me al jaren bezig met onderzoek en ontwikkeling van energetische middelen. Na jarenlang research en onderzoek heb ik mijn eigen energetische lijn ontwikkeld Whole Well Vitality™, om de balans optimaal te houden tussen body, mind en spirit.

Sonja Scheepstra