Coachen

Wat doet u met uw leven?
Wat dacht u ervan om tot topresultaten te komen in uw leven, zowel privé als in uw werk en dat zonder stress. U leert werken vanuit innerlijke rust, waardoor u een kracht ervaart die moeiteloos alles aan kan en weet te creëren. Men krijgt de flow, passie en zin in het leven weer terug, alles gaat moeiteloos en met plezier, we kunnen er weer om lachen, ook met de minder leuke dingen, het wordt een spel, een uitdaging. We weten weer waarvoor we hier zijn, wat ons doel en missie is, als we dit weer kunnen voelen, onstaat vanzelf het geluksgevoel om alles uit je zelf te willen halen.

Wilt u een verfrissende kijk op uw persoonlijk functioneren in uw werk? Resonanse biedt maatwerk als het gaat om loopbaanbegeleiding, personal en bedrijfscoaching en effectieve behandeling van werkgerelateerde problemen.

Consulten
Tijdens een consult wordt uitgebreid aandacht besteed aan werkomstandigheden, onthaasting, effectieve communicatie, zodat u uw kracht herontdekt en uw werk zonder stress en met plezier kunt doen. U kunt hierbij o.a. denken aan:

Verbetering van samenwerking en leiderschap
Behandeling en voorkomen van burnout
Stress management
Balans brengen tussen werk en privé leven
Lichamelijke klachten

Naast een reguliere coaching op de praktijk is ook het volgende mogelijk:
• Wandelcoaching
• Telefonische coaching
• Coaching op afstand