consult resonanse methode

Consulten - de resonanse methode

Dit is een combinatie van verschillende natuurgeneeswijzen, kinesiologie en coaching. Door deze bundeling van geneeswijzen ontstaat er een Multitherapie, welke nieuw is in zijn aanpak. Het voordeel van de Multitherapie is de resultaat gerichte aanpak en de diversiteit aan therapievormen (toegespitst op de persoonlijke behoeftes uw dier).

Resonanse behandelt zowel huisdieren als paarden.
Algemene behandelmethodes zijn:
bullet Quick Health Scan
bullet Kinesiologie
bullet N.E.I. (neuro emotionele integratie)
bullet Acupunctuur
bullet Bio resonantie
bullet Laser- en Kleurentherapie
bullet Vitaliteitskunde

Ook kunt u:
een speekseltest per post opsturen

 

 

Horse support


Holistische behandeling
Voor diverse gezondheidsklachten van uw paard kan Resonanse de holistische behandeling toepassen. Onder andere voor rug- en been klachten, allergieën, voedingsproblemen, gedragsproblemen etc.

Bioresonantie voor paarden

Gedragstherapie
voor mens en dier

Door middel van de specifieke gedragstherapie is mogelijk om paard en eigenaar, verzorger of ruiter, te helpen in de omgang met het paard. Dit in de ruimste zin des woords. Het botsen van de karakters tussen het dier en de mens is het meest voorkomende probleem wat leidt tot gedragsstoornissen bij het dier. Hierdoor wordt veelal het paard onhandelbaar en zal de eigenaar besluiten afscheid te nemen.
In veel gevallen is deze "communicatie storing" behandelbaar en leidt tot verbluffende resultaten.

horse support
Ontstoren van stallen
Paarden zijn net als mensen gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het bekende fenomeen bij kinderen die gedrags- en/of slaap stoornissen vertonen, volwassen die allerlei op het eerste gezicht onverklaarbare klachten hebben, kan vaak een oorzaak vinden in zeer lokale verstoringen van het magnetisch veld in of rondom een huis. (Deze behandeling is voor nachtverblijven van dieren i.h.a.)

 

Flyer met algemene
informatie (pdf)