Producten

Ontstoring leefomgeving
Straling in het menselijk lichaam kan zich uiten in allerlei soorten klachten of ziekten. Straling maakt de meeste kans om het lichaam binnen te komen na een zware psychologische belasting, bijvoorbeeld een sterfgeval in de familie, scheiding, verhuizing, werkloos worden, ernstige ziekte, enz. Ziekmakende straling is onder te verdelen in de groepen Geopatische straling, elektrosmog, beeldschermstraling, GSM, radar, straling van zenders, transformatoren, dect etc.
Als uw woning of bedrijfsruimte bv. ernstig geopatisch belast is kan uw leefomgeving professioneel ontstoort worden.

geopathic harmoniserGeopathic Harmoniser
De Geopathic Harmoniser is een klein schijfje dat belastende straling neutraliseert. De Geopathic Harmoniser is bedoeld voor algemene ontstoring, gebruik tegen electrosmog van monitoren,  elektrische apparatuur etc. De geopathic harmoniser is eenvoudig in gebruik: u kunt hem plaatsen op de plek die u wilt ontstoren.

GSM
gsm harmoniserDe mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit de samenleving. Toch is de mobiele telefoon een vaak een ziektemaker. Mensen voelen zich lamlendig en zijn vaak na een telefoon gesprek uitgeblust en hebben hoofdpijn. Met de GSM harmoniser is dit verleden tijd. Plaats de  GSM harmoniser op uw mobiel en u bent beschermd tegen GSM straling.

Prijs van Geopathic Harmoniser of GSMharmoniser: € 30 per stuk.

water harmoniserWater harmoniser
De Water Harmoniser vitaliseert en corrigeert de negatieve energetische informatie in het drinkwater. U kunt het op de waterkraan plakken.

Prijs: € 30 per stuk