Top Coaching

De opleiding
Top Coaching is een 5 daagse opleiding die is gericht op persoonlijke groei, succesvol samenwerken en leven, motiveren van mensen en ontwikkelen van leiderschap.

schijf van 7 spacer schijf van 7
De twee schijven van zeven: zijn deze onderdelen 100% in balans?

Succesvol leiderschap
We maken gebruik van de schijf van zeven. Om deze onderdelen weer volledig in balans te krijgen moeten we kijken naar de zeven basisbehoeftes: vertrouwen, veiligheid, acceptatie, respect, erkenning, aanmoediging en goedkeuring (er zijn er veel meer maar deze zijn essentieel). We behoren ze van huis uit mee te krijgen voor 100%, maar dat gebeurt niet altijd, dit worden je verwondingen, je gaat handelen vanuit je pijn, waardoor je gaat uitstellen, compenseren of vermijden. Belangrijk is dat je hier de balans in terug krijgt en dat we niet ons gelijk kost wat het kost willen halen, maar dit om kunnen polen naar liefde.
Naast de schijf van zeven wordt er ook gewerkt met de zeven spirituele wetten van succes (afkomstig van Deepak Chopra).

Zeven basisbehoeften

Als men deze principes begrijpt en kan integreren door bewustwording en het gebruik van de juiste tool (coach de coach) leidt dit proces naar leiderschap. Coach de coach is een tool die altijd en overal in elke situatie gebruikt kan worden, of het nou om jezelf gaat, om de ander of in teamverband, we creƫren een krachtveld dat aanstekelijk is en activeert, om te leiden, waardoor we het beste in ons zelf en anderen naar boven halen.

Voor wie?
Top Coaching is i.h.a. gericht op het bedrijfsleven: managers, medewerkers, directieleden, human resource etc. Top coaching kan in groepsverband of individueel of een combinatie van beiden.

Opleidingen
Top Coaching is een 5 daagse opleiding die is gericht op persoonlijke groei, succesvol samenwerken en leven, motiveren van mensen en ontwikkelen van leiderschap.

Cursusdata Top Coaching
Mail voor meer informatie naar: info@optimaalinjevel.nl

 

 

Terug naar overzicht opleidingen