Cursus kinesiologie en Biologische verjonging

De beroepsopleiding Biologische verjonging (Verjongings Coach) is een nieuwe methode om de geestelijke instelling te veranderen, o.a. d.m.v. kinesiologie en mind-programming, zodat er van binnenuit een biologische verjonging ontstaat. Belangrijk onderdeel en vereiste hierin is, dat de Verjongings Coach zelf een inspirerend voorbeeld is. Er is ruimschoots de tijd om aan deze verjonging en zelfrealisatie te werken.

Men leert hoe je van binnenuit het uiterlijk 10 tot 20 jaar jonger kan programmeren, zodat er een super uitstraling verkregen wordt. Biologische verjonging van binnenuit is een unieke methode om de huid en algehele conditie te verbeteren en te verjongen. Preventie is de mooiste oplossing om in topconditie te blijven en de veroudering voor te zijn.

Kinesiologie is een diagnostische en therapeutische methode die gebaseerd is op de energetische reflex respons, waardoor men vastgeroeste programma’s, die het uiterlijk en innerlijk ontkrachten kan deactiveren. Er wordt ruimte gecreëerd waardoor herprogrammering van het deel in het brein dat verantwoordelijk is voor verjonging plaats kan vinden.

 

Opleidingstraject
Deze opleiding bestaat uit 2 pijlers.

Pijler 1: Kinesiologie
- Biologische leeftijd
- Congruentie-systemen
- Celcommunicatie

Pijler 2:
- Chronologische leeftijd
- Synchronisatie
- Mindprogramming
- Biologische verjonging

 

Voor wie is deze opleiding?
Voor schoonheidspecialisten, huidtherapeuten, natuurgeneeskundigen, Human Health Coaches en geïnteresserden.

 

Cursusdata Biologische Verjonging
Mail voor meer informatie naar:
info@optimaalinjevel.nl

 

Voor tarieven, inschrijving en contactgegevens ga:

Terug naar overzicht opleidingen

 

Lees het artikel in het tijdschrift Esthéticienne
Klik hier voor de PDF

talkies artikel